Behandelingen en Tarieven

 Complete behandeling: € 30,- 

Verwijderen van eelt en likdoorns* (eeltpitten). Behandelen van kloven en droge gebarsten hielen. Nagels knippen en polijsten. Nagel omgeving verzorgen. Behandelen van ingegroeide teennagels. Een behandeling wordt altijd afgesloten van het incrèmen van de voeten. * Bij meerdere likdoorns worden extra kosten gerekend.

Korte behandeling: € 25,-  

Deze behandeling begint met het reinigen van de voet en het onderbeen. Dan volgt een heerlijk ontspannen scrub. Daarna met warm/heet compres wordt de voet gereinigd. Met als slotstuk een voetmassage en voetspray. 

Likdoorn verwijderen: € 12,50 

Heeft u 1 of meerdere likdoorns dan help ik u daar graag van af. Met een 2 tal verschillende mesjes verwijder ik de likdoorn. Eerst het laagje eelt bovenop en dan haal ik het eeltpitje (de kern) eruit. Dan polijst ik het plekje met de frees/ pedicuremotor, daarmee maak ik het geheel glad. 

  Kloofbehandeling: € 17,50 

Bij kloven op de hiel maak ik het eelt zacht met een eeltverweker en snijd al het eelt rondom de kloof weg. Hierdoor sluit de kloof en dus ook de huid. Daarna polijst ik de kloof met de frees. 

Cadeaubon: 

Ook cadeaubonnen zijn bij PDQR te verkrijgen en worden feestelijk voor u ingepakt!  

 Betalingsmogelijkheden: 

U kunt bij mij contant, met pin of creditcard betalen.