Wat vinden klanten van PDQR ?

Hieronder hebben klanten hun waardering over PDQR geschreven. Wilt u ook uw ervaringen delen? Stuur dan even een berichtje of plaats een review via Google. Hartelijk dank!

Desiré van Nieuwenhuizen – de Groot: *****

“Ik ben erg tevreden over de behandelingen van Karima. Ze is professioneel, heeft oog voor detail en ze stelt je perfect op je gemak.
Gewoon een luxe om naar haar toe te gaan!”

Roos Brugman: *****

“Karima is fantastisch! Niet alleen als pedicure maar ook als mens. Ze geeft je direct het gevoel van thuiskomen.”

Dominique Koelewijn: *****

Fijne praktijk, Karima is een vriendelijke specialiste die zorgt voor de juiste behandeling en een prettige ontspannen tijd bij haar in de praktijk. Aanbeveler!

Ton de Haan: *****

“Heel vriendelijke dame en professioneel. Zowel in apparatuur als in uitstraling. Ik had binnen niet het gevoel dat ik in een ruimte aan huis zat.”

Monica de Leeuw: *****

“Betrokkenheid naar de persoon aan de teennagels, goed en deskundige pedicuur behandeling en super fijne verwen behandeling van voeten mogelijk. Kado aan jezelf! In een prettig en lichte ruimte.”

Tet van de Kamp: *****

“Zeer professionele en bijzonder aardige dame. Fraaie praktijk met een mooie inrichting. Alles ziet er brandschoon en nieuw uit. Mijn voeten zijn herboren :-)”

Jacques van Straalen: *****

“Na een tip ben ik bij PDQR terecht gekomen. De reden voor mijn zoektocht naar een professionele pedicure was omdat mijn nagels echt behandeld moesten worden. Nu, na een aantal bezoeken, zijn mijn nagels weer als nieuw. Ik kom dan ook graag speciaal uit Rhenen om eens per 6 weken naar PDQR te gaan om ze te blijven onderhouden. Mijn advies is om net als ik deze tip ter harte te nemen!”

Ingmar Petersen: *****

“Geweldige professionele en zeer kundige pedicure met een prachtige salon en tevens gezelligheid!”

Dick van Eck: *****

“Ongeveer een jaar geleden ben ik op aanraden van mijn vrouw naar Karima gegaan daar ik last heb van een likdoorn. Ik dacht wat moet ik bij een pedicure, maar na een eerste algehele behandeling voelde ik dat mijn voeten beter aanvoelde dan er voor. Karima geeft goed advies en is naar mijn mening zeer kundig en is een gezellige vrouw. Nu na een jaar ga ik met plezier naar haar toe in de wetenschap dat mijn likdoorn goed wordt behandeld en het een genot is om daarna weer goed te kunnen lopen. Mijn voeten zien er beter uit dan een jaar geleden. Mijn dank hier voor. En zeker een aanrader om naar Karima toe te gaan!”

Marion Verheij: *****

“Lieve Karima, wederom bij jou in de salon een heerlijke verwen-behandeling voor mijn voeten gehad. De salon heeft een fijne en ontspannende sfeer waar je je heerlijk op je gemak voelt. Veel aandacht van Karima voor de voeten en de cliënt. Het is elke keer weer een uitje. Aanrader! En heel blij met m’n French pedicure!”

Irma Kuijt: *****

“Sfeervolle, schone salon! Professionele behandelingen, die lekker ontspannend werken. Een echte aanrader!”

Marijke Roselaar: *****

“Top praktijk, ook voor kleine kindjes!

Mijn dochtertje van 3 bleek een likdoorn op haar teentje te hebben. Waar mama echt niet aan mocht komen, liet ze deze door Karima zonder traan weghalen. Afgeleid door leuke kinderfilmpjes en indrukwekkende “dokters” spullen en verhalen…Wist ze mijn dochtertje rustig te houden. En haar teentje is weer pijn vrij. Heel fijn, aanrader!”

Jan Bakker: *****

“Goed geholpen en goed advies!”

Henk Guliker: *****

“Professionele behandelaar die op een sociale manier in een gezellige locatie je voeten behandeld. Prijs kwaliteit is passend!”

Petra Posthouwer: *****

“Een behandeling bij PDQR pedicure gehad. Een mooie, sfeervolle en verzorgde salon. De behandeling was professioneel en heerlijk relaxed.”

Sylvia de Konink: *****

“Onlangs heb ik mijn voeten laten verzorgen door Karima. En ik moet zeggen, het was een genot! Er bleek een likdoorn onder mijn voet te zitten. Die likdoorn heeft zij geheel pijnloos verwijderd. Mijn voeten zijn nu weer zacht en mijn nagels heeft zij een french pedicure gegeven wat er heel mooi en verzorgt uitziet. Heel erg bedankt!”

Heleen Bakker: *****

“Voor onze vakantie samen heerlijk beiden een behandeling bij PDQR in Putten gehad! Een warm bad waar je binnen komt! Wij komen graag bij PDQR. Al een paar keer een spoed’je gehad i.v.m. likdoorn, geen probleem binnen korte tijd geholpen! Een echte aanrader voor de man en de vrouw!!”

Annette van Malenstein: *****

“Hele fijne salon! Echt even een rustmomentje voor jezelf!”